• € 0,00 EUR
    0
Door een storing kunt u tijdelijk geen gebruik maken van onze webshop. Gelieve uw bestelling per e-mail te sturen of via http://www.sterkekoffers.nl. Dank u wel.

Waarom PELI?

De stevige PELI koffers met verschillende soorten vulling zoals plukfoam, panelframe of vakverdeling met klittenband/velcro zijn uiterst robuust. De koffers zijn waterdicht, slagvast en super sterk en hebben dan ook levenslange garantie. Wenst u een advies op maat dan kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom (na het maken van een afspraak) waar wij een groot assortiment aan koffers voor u gepresenteerd hebben.
KWALITEIT DOOR DE JAREN

PELI PRODUCTS was het eerste bedrijf dat het concept Protector™ koffer heeft bedacht. Door het succes zijn er veel andere fabrikanten gevolgd. Net als in andere sectoren is dit ‘part of the game’ en vindt Peli het juist stimulerend om te blijven verbeteren. Meer dan 30 jaar bewezen garantie! Geen enkele andere kofferfabrikant bestaat reeds zo lang. Onze producten hebben een beproefde betrouwbaarheid.


BREED ASSORTIMENT

Peli heeft de grootste range van Protector™ koffers in de markt en zorgt continu voor nieuwe modellen!


BETROUWBAAR EN FUNCTIONALITEIT

Dit zijn onze beweegredenen. Bij Peli besteden ze graag aandacht aan details en dat is ook te merken aan de producten. Neem een kijkje van dichtbij naar één van de koffers of, beter nog, laat ons u erover vertellen: u zult vele unieke eigenschappen ontdekken die allemaal goed doordacht zijn en een specifieke reden hebben.


STERK EN FLEXIBEL

Materialen zoals copolymer polypropylene zijn ontworpen om sterk en toch flexibel te zijn. Het resultaat: omdat dit materiaal minder hard is dan dat van andere, absorberen Peli™ koffers externe impacts beter, het verdeelt de schok over het gehele oppervlak van de koffer in plaats van het naar de inhoud van de koffer te verplaatsen, hierdoor blijft de apparatuur en het interieur intern intact en functioneel.


DUURZAAM

Sterk en eenvoudig te openen tweestapsluitingen gemaakt uit ABS. Omdat er geen ingewikkeld intern mechanisme is, zullen ze het nooit laten afweten. En nog belangrijker, in lastige situaties zijn ze zand- en stofbestendig zoals geen enkele andere koffer op de markt. Alle Peli™ koffers zijn gecertificeerd volgens de meest prestigieuze kwaliteitstesten, waardoor ze voldoen aan veel industriële, militaire en extreme sport eisen. STANAG en IP zijn enkele voorbeelden.


INNOVATIE 

Het Peli team is continu bezig om nieuwe behoeftes in de markt te zoeken en hierop in te spelen. De engineers afdeling is constant onderzoek aan het doen naar nieuwe technologieën, bezig met het ontwerpen van nieuwe producten en het verbeteren van de reeds bestaande range van Protector™ koffers.


SURVIVAL VERHALEN 

Maar geloof niet alleen onze woorden. De beste testers van onze producten zijn de gebruikers. Hun verhalen bewijzen de betrouwbaarheid en kwaliteit van de Peli™ cases in extreme omstandigheden: 

  • Een koffer die een raketaanval in Irak overleefde en enkele satelliettelefoons bevatte, evenals een elektronisch radiosysteem en een uiterst gevoelige digitale camera tussen andere apparatuur. Alles was intact!
  • Een koffer die een Tsunami overleefde en een mobiele telefoon bevatte. Hij werkte nog steeds!
  • Koffers die explosies, de kaken van een wilde tijger, 12 dagen onderdompeling in zee overleefden. 
  • En zo zijn er nog vele andere verhalen te vertellen, vraag een andere gebruiker naar zijn ervaringen!
 

UNCONDITIONAL GUARANTEE OF EXCELLENCE

Dit is de beste garantie die een fabrikant van bieden. Alle Peli™ producten zijn voor altijd gegarandeerd. Wegens specifieke Europese regelgeving is Peli niet in staat om een "lifetime warranty" te geven. Echter, om legaal in de zelfde spirit te blijven, biedt Peli™ onvolwaardige garantie (wat dus eigenlijk hetzelfde betekent). De producten zijn voorzien van een strikte kwaliteitscontrole, Peli is gecertificeerd onder ISO 9001:2000. 

De merknaam Peli staat voor kwaliteit en daarom zijn we niet bang om te zeggen: 

'U breekt het, wij vervangen het ... voor altijd'