• € 0,00 EUR
    0
Door een storing kunt u tijdelijk geen gebruik maken van onze webshop. Gelieve uw bestelling per e-mail te sturen of via http://www.sterkekoffers.nl. Dank u wel.

Maatwerk

Meer nog dan alleen beschermingskoffers verkopen, bieden we onze klanten ook oplossingen aan: we geven advies en ideeën voor betere toepassingen, suggesties voor verschillende soorten aanpassingen om aan specifieke behoeften te voldoen, verschillende mogelijkheden voor accessoires, enz. Kortom, we verkopen niet alleen koffers maar een volledige systeemoplossing. 

Vanaf het allereerste moment krijgt u een prima service van ons team en hopen we dat u in contact blijft met ons vanaf uw eerste contact met ons gedurende alle jaren dat u de producten gebruikt. Een sterk merk heeft de steun van competente professionals nodig.

FoaminterieurWERKWIJZE
U zend uw producten op (of brengt deze langs) en wij maken hier een tekening van hoe dit het beste in de koffer past. Hiervan zenden wij u een tekening zodat u kunt bevestigen dat dit inderdaad is wat u wenst. Als u ons een akkoord geeft na aanleiding van de tekening gaan wij het schuiminterieur voor u frezen en zorgen ervoor dat de producten er precies inpassen en dat ze voor u makkelijk bereikbaar zijn. Foam kan al op maat worden gemaakt vanaf 1 stuks. Maar ook orders van 10.000 stuks zijn geen probleem voor ons.

KOSTEN 
Voor het maken van foam heeft u eenmalige kosten voor het tekenen, deze kosten zijn afhankelijk van het aantal producten dat erin komt en wat de vormen, deze kosten betaald u echter maar 1malig! Als u op een later tijdstip een nieuwe order plaatst kan de tekening worden hergebruikt en betaald u geen nieuwe tekenkosten, eventuele kleine aanpassingen kunnen ook uitgevoerd worden en u betaald dan enkel de aanpassingskosten en niet de kosten voor een gehele nieuwe tekening.

MOGELIJKHEDEN
U kunt denken aan een enkel blok foam waar alles uitgefreesd is maar we kunnen ook meerdere lagen foam op elkaar doen zodat u in één laag kleine onderdelen kunt plaatsen en in een andere laag apparatuur. U kunt er ook voor kiezen om meerdere kleuren foam te gebruiken of om het foam netjes af te laten werken met een fluweel laag voor een zeer mooi afgewerkt uiterlijk. Voor de medische wereld kunnen wij ook "cleanroom" foam leveren, uw foam wordt dan gecoat zodat het geen stof en kleine deeltjes los laat. Antistatisch foam zodat bijv. uw elektronica extra goed beschermd is is ook mogelijk.

 

 

PaneelinterieurWERKWIJZE
U schaft een koffer aan waar ook een paneerframe voor beschikbaar is, dit paneelframe word vastgezet in de koffer en op dit frame bevestigen wij een paneel wat de juiste ,maten heeft voor uw producten. U kunt de items naar ons opzenden of afgeven maar u kunt ons ook de maten doorgeven per mail. Wij vragen u dan ook een opzet te geven hoe u de producten het liefst in het paneel wenst te monteren. Wij kunnen alle gaten en sleuven precies voro u op maat frezen zodat al uw items makkelijk gemonteerd kunnen worden. Producten die vaak gemonteerd worden zijn displays, aansluitingen zoals coax connectoren, usb aansluitingen, stroomtoevoer etc. Panelen kunnen al op maat worden gemaakt vanaf 1 stuks. Maar ook orders van 10.000 stuks zijn geen probleem voor ons.KOSTEN 

Voor het maken van een paneel heeft u eenmalige kosten voor het tekenen, deze kosten zijn afhankelijk van het aantal producten dat erin komt en wat de vormen, deze kosten betaald u echter maar 1malig! Als u op een later tijdstip een nieuwe order plaatst kan de tekening worden hergebruikt en betaald u geen nieuwe tekenkosten, eventuele kleine aanpassingen kunnen ook uitgevoerd worden en u betaald dan enkel de aanpassingskosten en niet de kosten voor een gehele nieuwe tekening.