• € 0,00 EUR
    0
Door een storing kunt u tijdelijk geen gebruik maken van onze webshop. Gelieve uw bestelling per e-mail te sturen of via http://www.sterkekoffers.nl. Dank u wel.

Waarom HPRC?

De prachtige HPRC koffers met verschillende soorten vulling zoals plukfoam, panelframe of corduroy bag tassen zijn zeer voordelig. De koffers zijn waterdicht, slagvast en super sterk en hebben dan ook levenslange garantie. Wenst u een advies op maat dan kunt u contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom, (na het maken van een afspraak) waar wij een groot assortiment van HPRC voor u gepresenteerd hebben.
 


SUPERSTERKE, STOOTVAST EN WATERDICHT

HPRC koffers zijn handige kunststof koffers voor het vervoeren van bijvoorbeeld scanners, meetapparatuur, glas, fotocamera’s, drones of demo materialen. HPRC koffers zijn stootvast, robuust en waterdicht. Deze koffers worden het meest gebruikt door bedrijven die zich de industriële tak bevinden zoals: booreilanden, petrochemische industrie, bergingbedrijven, olie industrie en overheidsvoertuigen (Brandweer, GGD, politie, defensie, ambulance). Waterdicht tot 10 meter onder water (maximaal 1 bar). Een lichtgewicht koffer vervaardigd uit milieuvriendelijk polipropyleen kunststof met een ruige vormgeving en is makkelijk hanteerbaar.


LEVENSLANGE GARANTIE

Op de gehele HPRC productlijn zit een levenslange garantie.


EXTREME OMSTANDIGHEDEN

Het TTX01 materiaal waar de koffers van gemaakt zijn maakt ze bestand tegen schokken, vallen en druk, door gebruik te maken van de sterke en elastische eigenschappen van het materiaal. De koffers worden gebruikt in extreme weersomstandigheden van -40°C tot 80°C. HPRC koffers zijn waterdicht, stof-, zand-, en vocht-vrij en zijn bestand tegen gevaarlijke stoffen. Door al deze eigenschappen bieden de koffers van HPRC een vorm van bescherming voor transport die niet vergeleken kan worden met andere producten. Door het TTX01 materiaal blijft de koffer licht, wat ideaal is voor transport. Maximale bescherming en licht gewicht.


LICHT EN ERGONOMISCH

Door het TTX01 materiaal en door gebruik te maken van andere lichte materialen zoals aluminium voor de trolley modellen blijft de koffer licht. Zo licht zelfs dat HPRC koffers tot 25% lichter zijn dan koffers van andere merken. Dit kan een groot verschil maken in kosten wanneer de koffers gebruikt worden om iets in te versturen. Ook zijn de handvaten zijn ontwikkeld om maximale comfort te bieden wanneer deze gedragen worden. Het verschil met andere koffers is goed te merken. Deze eigenschappen maken HPRC koffers ideaal voor transport of om gedragen te worden.


ONTWERP

De HPRC productlijn is te onderscheiden van zijn concurenten door de mooie en onmiskenbare italiaanse stijl. Deze stijl maakt de HPRC koffers zo populair bij zijn gebruikers welke ook de kwaliteit en de ergonomische kwaliteiten zo hoog hebben staan. 

 
GECERTIFICEERDE KWALITEIT

De productreeks van HPRC heeft verschillende tests doorstaan om nationale en internationale standaarden te behalen; ATAs 300, IP67, STANAG 4280, DS 81 -41. Deze tests en bijhorende certificaten garanderen en bewijzen de kwaliteit van de koffers. HPRC is tevens ISO9001 gecertificeerd, zo waarborgen ze de kwaliteit van de koffers nu en in de toekomst. Alle HPRC koffers zijn 100% gemaakt in Italie.


ONS HPRC AANBOD

Wij bieden u verschillende soorten koffers van dit topmerk. Hieronder vindt u de verschillende categorieën koffers welke u naar het overzicht van de geselecteerde koffer brengt.

Microkoffers Draagbare koffers Trolley Koffers Dronekoffers Vulling